joi, 1 iulie 2010

Bratari pretioase pentru zile insorite (Galerie Foto)


Ca sa ne mai abatem gandul de la vremea rece si geroasa putem sa ne proiectam de-a dreptul in mijlocul zilelor calduroase de vara, punandu-ne la curent cu noile tendinte ale modei.

Designerii au pus deja la punct trendurile in domeniul accesoriilor. Vedeta absoluta a accesoriilor in sezonul urmator este bratara.

Cei de la Million Looks iti arata cele mai reusite bratari pe care trebuie sa le ai pe mana in 2010, fie ca te plimbi pe plaja sau faci shopping in vreo mare capitala europeana.

In aceasta vara se poarta bratari pe toata mana, de la incheietura mainii pana la antebrate, iar diversitatea de stiluri si modele este mare, in asa fel incat nicio doamna sa nu fie dezamagita si sa declare ca nu gaseste nimic pe placul ei.

John Galliano si Lanvin au creat piese elaborate si elegante, cu margele de diferite marimi, lanturi si pietre pretioase.

bratari


Jean Paul Gaultier imbina plasticul cu alte materiale, iar rezultatul este unul extravagant, futurist, bratarile putand fi purtate si pe antebrate si coate.

bratari2


Chanel lanseaza piese clasice si sofisticate, care se potrivesc perfect cu tinutele de seara.

bratari3


Bratarile de la Karl Lagerfeld si Valentino sunt foarte neobisnuite, si ca design si ca dimensiune, insa au un aspect somptuos si organic.

bratari4


Colectia Marc by Marc Jacobs propune pentru 2010 piese simple, similare cu jucariile de plastic colorat pe care le cumparam pentru copii.

bratari5


Dolce & Gabbana s-a axat pe un look de lux. Bratarile sunt "grele", decorate cu monede si pietre pretioase negre.

bratari6


Giorgio Armani lanseaza o colectie de bratari elegante si clasice, perfecte pentru ocaziile speciale si stilul sic.

bratari7


Louis Vuitton propune piese in culori tari, care se asorteaza cu tinutele casual.

bratari8


Gucci si Missoni au creat piese metalice simple, numai bune pentru a fi purtate la tinutele de zi cu zi.

bratari9


Oscar de la Renta a ales calea traditionala si a creat bratari frumoase, excelent executate. Richard Nicoll, dimpotriva, a folosit materiale neconventionale, adica panza si margele.

bratari10



http://www.ziare.com/life-style/intalniri/bratari-pretioase-pentru-zile-insorite-galerie-foto-988676

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu