joi, 24 iunie 2010

Si-a omorat colegul de celula ca sa-i manance inima, dar a confundat-o cu un plaman!


Un detinut din Franta si-a ucis colegul de celula, iar apoi i-a despicat pieptul, intentionand sa-i manance inima. Doar ca barbatul a scos organul gresit, astfel ca a devorat unul dintre plamanii victimei. Organul a fost gatit pe un gratar de voiaj, cu ceapa, ulei de masline, sare si piper. Victima atacului salbatic este un barbat de 41 de ani, care a facut greseala sa se uite urat la canibal, pe numele sau Barmy Nicolas Cocaign. Barbatul, care se afla incarcerat sub acuzatia de viol, si-a lovit adversarul si l-a sufocat cu o punga, inainte sa incerce sa-i scoata inima cu o foarfeca.

Abominabila fapta a avut loc in ianuarie 2007, iar Cocaign a spus luni in fata tribunalului ca voia sa manance inima victimei, pentru a-i controla sufletul.


"
Clientul meu nu ar trebui sa fie intr-o inchisoare, ci intr-un ospiciu. Este si vina conducerii inchisorii pentru ca nu au realizat fragilitatea starii sale mentale", a declarat avocatul canibalului.

Cocaign a fost acuzat de crima si tortura, iar procesul sau continua.

http://www.crimetime.ro/international/si-a-omorat-colegul-de-celula-ca-sa-i-manance-inima-dar-a-confundat-o-cu-un-plaman.html
Un alt detinut care a asistat la scena s-a sinucis anul trecut in inchisoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu