miercuri, 23 iunie 2010

Cum pot oamenii sa reduca poluarea?



S-a intrebat vreodata cineva ce se va intampla cu planeta noastra daca noi inca o distrugem ? Cred ca pamantul va arata exact cum arata in aceasta imagine , si pentru cei care nu inteleg aceasta imagine semnifica , ca , pamantul va avea o febra infernala , si v-a avea nevoie de termometru !


Datorita putinilor ecologisti unele locuri sunt curate . Dar s-a intrebat vreun om ce se intampla cu animalele si cu plantele si chiar si cu noi daca mai poluam mediul inconjurator ? Vati gandit ca toate vietuitoarele au nevoie de aer pentru a respira ? Eu voi spune despre cum cred eu ca ar trebui sa ne protejam planeta si pe noi insine de o multime de microbi !


Ar trebui sa se organizeze mai multe ecologizari si sa incepem sa curatam ! Nu este o rusine acest lucru ! Ar trebui sa aruncam fiecare deseu intr-un cos de gunoi . Cu hartiile trebuie sa facem altceva , trebuie sa le ducem la reciclat , si nu numai cu hartiile ci si cu plasticurile , pentru ca ele se mai pot folosii .


Mi-as dori din tot sufletul sa avem o planeta curata , si cred ca orice om ar vrea acest lucru ! Sper ca unii vor incerca sa mentina macar planeta daca nu vor sa o curete ! Ajutati-ne ! AVEM NEVOIE DE AER PROASPAT !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu