miercuri, 23 iunie 2010

Un exemplu de violenta inventat de mine

Intr-o zi insorita , o mama isi trimise baietelul la magazin dupa o paine . Baietelul fiind intrerupt din joaca , vru sa vine mai repede si o pornii la goana .


Cand ajunse-se in fata magazinului vazu ca e coada mare la paine . Statu cat statu ... , dar a inceput sa se plictiseasca . I se parea ca randul lui nu mai ajunge . Si ii trecu o idee nazdravana prin minte : " Ia sa merg eu in fata , ca si asa sunt mic ! Si oricum eu am o treaba importanta de facut acasa ! " Acestea fiind spuse , baiatul porni ca si cum nu s-ar intampla nimic .


Ajuns in fata incepu sa ceara vanzatoarei ce i-a spus mama lui , dar din spatele lui a auzit o voce care-i spune : " Da ' ce te bagi ma in fata ? Unde te crezi ? Dute-n .... de prost ! Ia valea de aici ! In spate cu tine ! Codasule ! Auzind incepu sa raspunda : " Cum unde sa ma cred ? La magazin ! Unde scrie ca nu am voie sa cumpar ? Eu am treaba acasa ... ce stii tu ?! " Cand a auzit acel "domn" ce i-a raspuns acel copil , a luat un bat de afara si l-a fugarit pana acasa .


Cand a ajuns baietelul ii povesti mamei ce i s-a intamplat ... dar a aranjat putin lucrurile . Intr-un sfarsit ajunse si domnul de la magazin . Apoi a fost o cearta mare . La sfarsit mama i-a tras doua palmi baiatului pentru ca a fost obraznic .
Acesta este un mic exemplu de violenta in comparativ cu ceea ce se intampla in fiecare zi ! Copii de la Ludoteca Ursuletii Veseli din Medias de la Biblioteca Municipala " Stephan Ludwig Roth " organizeaza o sceneta pe aceasta tema .


Sper ca v-a placut aceasta compunere , si va promit ca am sa mai compun si alte povesti . Si sa mai stiti ca exista mai multe tipuri de violenta !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu