vineri, 25 iunie 2010

Fanii din toate colţurile lumii îl omagiază pe Michael Jackson

Cei mai devotaţi fani din întreaga lume sunt aşteptaţi la ceremonia care va avea loc la cimitirul Forrets Lawn din Glendale, unde Michael Jackson îşi doarme somnul de veci.

Fanii lui Michael Jackson îl comemorează pe Regele Pop / Foto: photosfan.com

Fanii lui Michael Jackson din toată lumea au aprins lumânări în semn de respect pentru superstarul care s-a stins acum un an. Popularitatea dobândită postmortem l-a pus parcă pe un piedestal aurit pe megastar.

Fani din Hanoi, Vietnam ascultă o noapte întreagă piesele lui Michael Jackson în timp ce 50 de admiratori japonezi au fost selectaţi din 10.000 de persoane să-şi petreacă noaptea la Turnul din Tokyo, singura expoziţie oficială cu obiecte ce se regăseau printre averile megastarului din colecţia Neverland, potrivit abcnews.go.com.

"Ideea poate suna ciudat pentru culturile vestice, dar în Japonia să stai lângă rămăşiţele şi bunurile unui om pe care l-ai iubit la comemorarea morţii lui este un ritual important", spune Hiroyuki Takamura, un angajat de la Turnul din Tokyo.

Moartea subită a lui Michael Jackson la vârsta de 50 de ani a produs o mare tristeţe în sufletele fanilor, care-l aşteptau cu sufletul la gură să revină pe scenă, însă în zadar.

Mii de fani sunt aşteptaţi la ceremonia de la Los Angeles unde se odihneşte Regele Pop.

Mama lui Michael, Katherine, este aşteptată la casa familiei din Gary, Indiana, unde i se va aduce un tribut megastarului.

Un monument i-a fost dedicat lui Michael Jackson la London's Lyric Theatre.

În New York, la Apollo Theatre, unde Jackson şi fraţii lui au câştigat un concurs de talente şi imediat au început colaborarea cu Motown Records, va avea loc o comemorare.

Cei mai devotaţi fani se vor strânge la cimitirul Forrets Lawn din Glendale, unde îşi doarme somnul de veci megastarul.

"Am venit pentru că îl iubesc pe Michael foarte mult", spune o admiratoare din Grecia, Evdokia Sofianu.

"Sper să se strângă cât mai mulţi fani din toată lumea", a adăugat Julia Thomas.

Fratele lui Michael, Randy a spus că va lua parte şi el la ceremonie în semn de respect.

Cei trei copii ai starului vor fi alături de bunica lor la casa familiei din Indiana, potrivit bbc.co.uk.

Prizonierii din Filipine marchează aniversarea punând în scenă o versiune a celebrului Thriller pentru invitaţii care vor veni sâmbătă.

Cei din închisoarea Cebu au declanşat un fenomen atunci când au fost filmaţi dansând în 2007.

Între timp Michael a fost desemnat cel mai bine vândut artist din Marea Britanie de la moartea sa, cu vânzări de 4,3 milioane de albume.


http://www.realitatea.net/fanii-din-toate-colturile-lumii-il-omagiaza-pe-michael-jackson--vezi-video_720408.html

2 comentarii:

  1. Imi plk foarte foarte moolt blogger-ul tau. Si sa sti ca te besk moolt moolt. Dc trebuie sa te muti in Spania??:((:((( Sti ca uh ai fost pr mea cea mai buna din cls de la noi si chiar si din scl. TE BESK printzzessyka mea:*****************

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu te iubesc mult pe tine si pe toti colegii nostrii :X:X:X

    RăspundețiȘtergere