miercuri, 23 iunie 2010

Trifoiul Norocului



Stie cineva care este trifoiul norocului ? Cred ca da ..! Trifoiul cu patru foi . Cine nu si-ar dori sa gaseasca acest trifoi ? Legenda spune ca odata era o mama care avea un fiu . El era foarte cuminte , bun la suflet , dragastos si norocos .


Tatal lui era taietor de lemne asa ca ei stateau intr-o cocioaba in apropiere de padure . Intr-una din zile mama lui l-a trimis in padure dupa hrana pentru singurul lor animal , un iepuras . Ajuns pe camp isi intese picioarele si se uita atent la un trifoi de langa el . Regina dupa-amiezii il vazu entuziasmat de aceea planta si ii dadu un vis in care el era regele trifoiurilor . In acel vis el era un trifoi care in loc de trei foi avea patru . Avea patru foi pentru ca era bun , cuminte , dragastos si FOARTE NOROCOS .


Cand se trezi , baiatul vazu lumea dintr-o data cu alti ochii . Era inconjurat de o multime de trifoi care erau de inaltimea lui . Se sperie ! Cand privii in jos vazu ca avea o tulpina , iar un trifoi mai mititel striga cat putu de tare : " Hei ... ! Acesta va fii singurul trifoi care va aduce noroc ! Pentru ca in viata mea nu am vazut un trifoi cu patru foi ! "


Ce legenda minunata ! As fii vrut si eu sa mi se intample acest lucru ....! Va dati seama cum ar fii sa devii dintr-o data regina / regele unui intreg camp de trifoi ... ! Wow !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu