miercuri, 23 iunie 2010

Furnicarii .. mai nou animale de companie !!



Angela Goodwin, din statul american Oregon, nu s-a marginit la a avea un catel ca si animal de suflet. Ea si-a luat si doi furnicari, vietati despre care prea putini americani stiu macar cum arata.


Pua si Stewie, care sunt detinuti legal de americanca, conform legilor statului Oregon, sunt de nedespartit, cei doi impartind un pat in apartamentul Angelei, relateaza Daily Mail.


Pentru ca sunt animale tropicale, stapana le imbraca adesea, mai ales in acest anotimp, pentru a nu suferi de frig. In prezent, cei doi furnicari au un intreg sifonier de haine.
Drept rasplata pentru grija ei, Stewie si Pua se asigura zilnic ca in casa stapanei nu e nici picior de insecta.


In rest, furnicarii, recunoascuti pentru inteligenta lor, isi dezmiarda stapana, dovedindu-se niste animale de companie extrem de iubitoare. Pua, preferata Angelei, adora sa doarma cu stapana de mana si sa se relaxeze in masina de spalat. Inainte de a o avea, Angela, specializata in animale exotice, s-a documentat ani intregi.


Ea a fost salvata, in urma cu trei ani, din Guyana, tara ei de origine, pe cand era grav bolnava. In prezent, se simte foarte bine, facand ce stie ea mai bine, respectiv facand mizerie in toata casa atunci cand mananca. Cat despre miros, Angela si-a anuntat toti eventualii musafiri ca in casa ei nu miroase tocmai a liliac.


Pentru ca cele doua animale au regim foarte strict, care include spanacul sau otetul, de exemplu, si pentru ca Pua stie sa deschida toate usile din casa, inclusiv pe cea de la frigider, Angela trebuie sa tina totul sub cheie. Stewie, in schimb, are un talent special la pictura, fiind autodidact. Lucrarile sale se vand ca painea alba in SUA si Japonia.


In captivitate, aceste animale pot ajunge sa traiasca chiar pana la 19 ani.Aceste informatii anu fost luate de pe site-ul http://www.ziare.com/funny/bancuri/o-americanca-are-doi-furnicari-animale-de-companie-galerie-foto-719499

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu